Nicosia, Cyprus | Ώρες λειτουργίας: 09.00-19.00 Δευτ.-Παρ., Σάββατο: 09.00-13.00
Καλέστε μας στο +357 22 775560 / +357 96 912224

Κηλίδες – Πανάδες

Οι κηλίδες και οι πανάδες ή αλλιώς δυσχρωμίες είναι καλοήθεις βλάβες του δέρματος και οφείλονται στην αυξημένη έκκριση μελανίνης στο δέρμα.

Βρίσκονται σε όλο τον κορμό του σώματος μας, κυρίως όμως παρατηρείται πιο συχνά στο πρόσωπο – λαιμό – ντεκολτέ και στα χέρια και αυτό γιατί είναι τα σημεία του σώματος μας που ακτινοβολούνται πιο πολύ στον ήλιο.

Με την πάροδο του χρόνου οι κηλίδες, πανάδες μεγαλώνουν και μπορεί να εξαπλωθούν και σε άλλα σημεία, ιδίως μετά από χρόνια έκθεση στον ήλιο.

Αρχικά θα πρέπει να υπάρχει κλινική εικόνα από τον Dr. Παρίζα για να δεί σε ποιό στάδιο βρίσκονται και σε ποιο τύπο ανήκουν.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Με CO2 Fractional Laser :

Με την χρήση του Co2 Laser μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα καθώς το λέιζερ διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου, το καινούργιο δέρμα που σχηματίζεται δεν υποφέρει από δυσχρωμίες

Αυτή τη στιγμή η πιο άμεση και πιο αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση των δυσχρωμιών και των κηλίδων, ιδιαίτερα στο πρόσωπο και στα χέρια δίνοντας ένα ομοιόμορφο χρώμα και ένα νεανικό δέρμα.

Τα αποτελέσματα του Laser είναι εκπληκτικά, αφού δεν αφήνει κανένα σημάδι ή ουλή και το δέρμα αναδομείται πλήρως.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

  • Αναγνώριση και διάγνωση της περιοχής που χρειάζεται εφαρμογή του Laser
  • Ενδελεχής καθαρισμός του προσώπου, αφαίρεση make up και ξένων σωμάτων
  • Εφαρμογή τοπικά αναισθητική κρέμα για να αποφευχθεί ο πόνος 30’ πριν την θεραπεία

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ο χρόνος αποθεραπείας μετά από μια συνεδρία είναι 7-10 μέρες περίπου. Ο χρόνος αυτός ποικίλει ανά περίπτωση και εξαρτάται από το είδος και την ένταση της θεραπείας που έγινε. Τα νέας γενιάς fractional lasers CO2 προκαλούν ελάχιστο τραυματισμό της επιδερμίδας, επιτρέποντας τη γρηγορότερη επούλωση

request a consultation

Would you like a consultation?

Θα σας καλέσουμε εμείς